Ik ben Erik en ik leef al meer dan 12 jaar gelukkig samen met mijn vriendin Nathalie en onze twee volwassen zoons. De afgelopen 20 jaar leerde ik leven met een chronische darmziekte, een stoma en alle gevolgen daarvan. Een lang traject met ups en downs, dat me een schat aan (zelf)kennis en weerbaarheid opleverde. Naast oprichter van De Broederschap ben ik natuurcoach en -liefhebber, boekenverslinder, sportman, verbinder. Ik hou van het leven, kick op het nemen van een duik in zee en het opzoeken van mijn grenzen. Ik ervaar het leven als een zoektocht, maar mijn weg is de afgelopen jaren steeds duidelijker geworden. Buiten dat ik mezelf blijf ontwikkelen vind ik het fijn om anderen op weg te helpen met hun persoonlijke groei. Want alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Mijn missie: mannen met elkaar verbinden, zodat zij hun ware kracht (her)vinden. Van onze shit uit het verleden, de mest voor onze toekomst maken. Plezier hebben, onderling respect koesteren, er zijn voor elkaar. Welkom thuis broeder!

martyn van ommen de broederschap mannencirkel
martyn van ommen de broederschap mannencirkel
erik boekhoven de broederschap mannencirkel
erik boekhoven de broederschap mannencirkel

Mijn naam is Martyn van Ommen. Ik ben partner van Tetske en vader van twee jongvolwassen zonen. Na een half leven gedomineerd door verslaving, scheiding en oorlogstrauma‘s, ben ik – alweer een aantal jaren geleden – begonnen aan een tweede, compleet ander leven. Nu heb ik weer zelf de regie over mijn bestaan. En leef vanuit mijn hart en lichaam en vanuit mijn intuïtie; niet meer vanuit mijn hoofd of op commando van anderen. Mijn bronnen zijn nu: meditatie, ademwerk, koud water (ijsbaden), plantenmedicijnen en natuurgeneeskunde. Deze manier van leven brengt mij liefde, helderheid en motivatie om mijzelf te blijven ontdekken. Inmiddels begeleid ik anderen om ook de weg naar binnen en zichzelf te vinden. Als betrokken (adem)coach breng ik daarbij mijn oprechtheid, luisterend oor, openheid en verbindende kracht in. Ik kijk uit naar de opbrengst van onze ontmoetingen!

Erik Boekhoven

Martyn van Ommen

Rob Bakker

Rick van Oudgaarden

Mannencirkel
"De Broederschap"

Ik ben Rob. Waar ik voor sta is dat iedereen zijn of haar beste zelf kan zijn. Niet druk maken om wat anderen vinden of willen, maar op jouw manier je ding kunnen doen… dat is Leven! Oordelen doe ik niet snel. Dit heb ik de afgelopen jaren afgeleerd. Ik kijk niet snel op van wat normaal, vreemd of excentriek is. Alles is oké, zolang de vrijheid van anderen niet beperkt wordt. Schaamte is een gevoel voor andere mensen, ik doe hier niet meer aan mee en leef naar mijn eigen standaard. Samen kunnen wij bepalen waar jouw kompas heen wijst en ik help je op weg je eigen pad te bepalen en bewandelen. En wandelen? Daar ben ik goed in! Je kunt van mij verwachten dat ik er echt voor je ben, naar je luister en oprecht geïnteresseerd ben wanneer ik aan je vraag; hoe gaat het met je? Ik heb allerlei tools om jou te helpen naar waar jij wilt zijn. Lak aan regels, lak aan meningen, lak aan je opvoeding, lak aan alles. We gaan laagjes afpellen tot jouw pure jou over blijft... en dat is een sterk fundament om verder op te bouwen.

Mijn naam is Rick, 32 jaar oud en woonachtig in Noordwijk. Opgegroeid met, bij en in de zee. Ondanks een wellicht heel stoer en mannelijk uiterlijk, schuilde tot voor kort een zéér gebroken en getraumatiseerd kind in mij. Een kind wat leerde om met oogkleppen op de wereld te zien. Tot De Broederschap. Mannen onder elkaar, welke elkaar zonder oordeel mogen helpen met het laten zakken van de muren van het ‘man zijn’ en elkaar leren dat er een véél grotere wereld is om te zien en te ontdekken. Ook binnen hunzelf. Dit is mijn missie bij én met De Broederschap. Het bieden van een veilige omgeving om samen te kunnen ontdekken.